Algemene voorwaarden

Leveringsvoorwaarden geldende vanaf: 01-01-2007:

levering / verzending

Verzendkosten zijn afhankelijk van de bestelling. Wij verzenden briefpost met PostNL en pakketpost met DHL. Op verzoek verzenden we ook pakketpost met PostNL, geef het dan even door bij u bestelling.


Een order plaatsen onder € 10.00 kan niet.
Na uw bestelling ontvangt u van ons een bevestigings e-mail van uw bestelling en worden de artikelen door ons gereserveerd. Daarna ontvangt u zo snel mogelijk een e-mail met alle betalingsgegevens zoals banknummer, bedrag en of alles uit voorraad leverbaar is.

Wacht altijd met overmaken tot u een definitieve bevestigingsmail heeft ontvangen.

Levering:
* Het is mogelijk om pakketten aangetekend te versturen. Hierbij zijn de kosten voor rekening van de klant.
* Bij verzending onder rembours dient het remboursbedrag door klant betaald te worden.

Verzending gebeurt door PostNL  onder verantwoordelijkheid van de klant. Daarentegen zijn wij verplicht om de artikelen op zodanige wijze te verpakken dat de materialen tijdens het bezorgen geen schade zullen oplopen!


prijzen / aanbiedingen

De prijzen bij alle op onze website genoemde artikelen zijn inclusief B.T.W.

Aanbiedingen zijn geldig zolang de voorraad strekt.

Prijswijzigingen voorbehouden.


garantiebepalingen


Indien aan de door u ontvangen zending iets ontbreekt, defect of beschadigd is dient u dit binnen 2 werkdagen na ontvangst aan ons te melden. Wij zullen dan met u tot een passende oplossing zien te komen.

Retour sturen van defecte of beschadigde artikelen geschiedt op kosten van Ge-We Hobby.

Ruilen/retour alleen mogelijk in originele en onbeschadigde verpakking.

persoonsgegevens

Door een bestelling bij ons te plaatsen wordt u automatisch opgenomen in ons adressenbestand zodat wij u op de hoogte kunnen houden van aanbiedingen, nieuwe artikelen en te houden workshops van onze (web-)winkel. Indien u dit niet op prijs stelt kunt u ons dit laten weten via ons mailadres. Wij zorgen er dan voor dat u geen ongewenste reclame meer van ons ontvangt. De door u verstrekte persoonlijke gegevens zijn strikt vertrouwelijk. Wij stellen deze gegevens niet ter beschikking aan derden.

Koopjespakker.nl